Friptura de pui cu pipote si ficatei la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 1 Noi 2011 | 11654 vizualizari

 

Ceva usor si rapid de facut, pentru zilele in care nu avem chef de stat prea mult in bucatarie.

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • o punga de ficatei
  • o punga de pipote
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • cativa catei de usturoi
  • o punga legume mexicane
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de pui cu pipote si ficatei la cuptor:

Spalam pulpele, pipotele si ficateii, le curatam de pielite, dupa care le condimentam cu sare si piper dupa gust. Intr-o oala punem la fiert pipotele, atat cat sa dea in clocot.

Intr-o tava termorezistenta punem 2 linguri de ulei de masline, pipotele, ficateii, pulpele si usturoiul apoi dam tava la cuptorul preincalzit pentru app. o ora la foc mediu. Cand friptura este aproape gata turnam si vinul si mai lasam 5 minute la cuptor.

Intre timp punem o oala cu apa si sare in care vom fierbe legumele mexicane.

Servim friptura alaturi de legumele mexicane. Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de pui cu pipote si ficatei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Jambalaya de pui